JOQ Albania

JOQ Albania JOQ Albania

  • 930
  • 7 054 550
Krijuar më 5 shkurt 2010, JOQ Albania është platforma më e madhe e lajmeve unike, argëtuese dhe sociale në hapësirën shqipfolëse. Nga vijnë materialet? Nga ju dhe komuniteti. Përveç kësaj, ne lundrojmë kudo ku ka shqiptarë dhe ju sjellim nga andej më të mirën duke argëtuar qindra mijëra vizitorë në ditë. Të gjitha materialet tuaja janë të mirëpritura dhe ne do të vendosim nëse janë të denja apo jo për tu ndarë me të tjerët. Gjithashtu, JOQ Albania funksionon si një rregullator për jetën tuaj, duke promovuar dukuritë pozitive dhe denoncuar ato negative. Ne do të lidhemi me ju, t'ju përfshijmë dhe me shpresë herë pas herë, të ndryshojmë jetën tuaj.
Për reklama, sugjerime, kërkesa apo ankesa na kontaktoni me anë të postës elektronike: info@joq.al
© Official Instagram: instagram.com/joqalbania
© Official Facebook: facebook.com/JETAOSHQEF/

Βίντεο

Çudira nga Bashkia Bulqizë
Çudira nga Bashkia BulqizëΠριν ημέρα
Një qen si ky 😍
Një qen si ky 😍Πριν ημέρα
Ku shkojnë taksat tona?
Ku shkojnë taksat tona?Πριν ημέρα
Ura me "gropa"
Ura me "gropa"Πριν ημέρα
Bie tavani në Arkivin e Shtetit
Bie tavani në Arkivin e ShtetitΠριν 2 ημέρες
Det apo kazan?! 😱
Det apo kazan?! 😱Πριν 5 ημέρες
Uji i shkon kujt do partia
Uji i shkon kujt do partiaΠριν 5 ημέρες
Skandal në spitalin e Durrësit
Skandal në spitalin e DurrësitΠριν 5 ημέρες
I riu ka një mesazh nga Katari
I riu ka një mesazh nga KatariΠριν 6 ημέρες
Çudira kryeqytetase.
Çudira kryeqytetase.Πριν 6 ημέρες
"A ka shtet këtu a jo?!"
"A ka shtet këtu a jo?!"Πριν 6 ημέρες
Ndërkohë në Divjakë.
Ndërkohë në Divjakë.Πριν 19 ημέρες
JOQ Albania PROMO
JOQ Albania PROMOΠριν 3 μήνες
Kushtet e spitaleve tona...
Kushtet e spitaleve tona...Πριν 3 μήνες
Makina përfshihet nga flakët
Makina përfshihet nga flakëtΠριν 4 μήνες
E rrallë në ujërat e Vlorës
E rrallë në ujërat e VlorësΠριν 4 μήνες
Kanali si kosh mbeturinash
Kanali si kosh mbeturinashΠριν 4 μήνες
"Ferri" i quajtur "autobus"
"Ferri" i quajtur "autobus"Πριν 4 μήνες

Σχόλια